Video: Kijk hoe Dr. Peter McCullough praat over COVID behandeling en vaccinatie

video:-kijk-hoe-dr.-peter-mccullough-praat-over-covid-behandeling-en-vaccinatie

29-10-21 02: 31: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dr. McCullough spreekt over de veiligheid en werkzaamheid van vaccins en de blijvende noodzaak van vroegtijdige behandeling.

*

Noot voor lezers: Klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Volg ons op Instagram, @crg_globalresearch. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blog site, internet forums. etc.

Featured image is from Children’s Health Defense

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering zal niet verantwoordelijk zijn voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel. Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering geeft toestemming om artikelen van Global Research op gemeenschappelijke internetsites te plaatsen, zolang de bron en het auteursrecht worden vermeld en er een hyperlink naar het oorspronkelijke artikel van Global Research wordt opgenomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: