Voor eigen rekening – opmerkingen over de werkzaamheden van de NachDenkSeiten en over een personeelskwestie

voor-eigen-rekening-–-opmerkingen-over-de-werkzaamheden-van-de-nachdenkseiten-en-over-een-personeelskwestie

29-10-21 01: 00: 00,

Op 30. In november worden de NachDenkSeiten volwassen. We begonnen 18 jaren geleden. Vandaag zouden we blij zijn als we onze handen in onze schoot konden leggen. Maar zo ziet het er niet uit. Integendeel: we worden omringd door propaganda. Gisteravond bijvoorbeeld bij Maybrit Illner over het onderwerp vaccinatie. Wij worden gebombardeerd door propaganda en pogingen tot manipulatie – door NTV, Tagesthemen, Deutschlandfunk, Heute Journal, vele dag- en weekbladen. – 18 Jaren geleden hadden wij gehoopt deze ellendige toestand een beetje te kunnen veranderen met de NachDenkSeiten. Het is er niet beter op geworden. Dat moeten we nuchter toegeven. Toch gaan wij door, ook omdat wij herhaaldelijk de sympathie van onze lezers krijgen voor onze poging om kritisch en tegelijk gedifferentieerd te analyseren. Albrecht Müller.

Dit werk wordt gedaan door een klein redactieteam. We maken geen ruzie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: