Waarom wordt de tarwe-import van Ethiopië gepolitiseerd?

waarom-wordt-de-tarwe-import-van-ethiopie-gepolitiseerd?

29-10-21 02: 19: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Wat er aan de hand is, is dat buitenlandse krachten deze kwestie willen instrumentaliseren om bij de internationale gemeenschap twijfel te zaaien over Ethiopië’s inzet om voedselzekerheid voor zijn bevolking te garanderen, met name die in Tigray. Dit is bedoeld om het “genocide”-verhaal te promoten, dat bedoeld is om de buitenlandse druk op de Ethiopische regering te maximaliseren in een poging haar tot eenzijdige politieke concessies te dwingen.

De pragmatische opmerkingen van de Ethiopische premier Abiy Ahmed eind oktober over het verminderen van de tarwe-invoer van zijn land werden door sommige buitenlandse media kwaadwillig verkeerd weergegeven. De Britse Telegraph kopte een artikel met de kop “ Ethiopian PM Threatens To Stop Food Aid Entering The Country“,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: