De regel van willekeur

de-regel-van-willekeur

30-10-21 01: 58: 00,

Ze doen allemaal ijverig mee: de permanent grijnzende voetbalcoach, de permanent lezende CSU, of de permanent opgeheven luchtvaartmaatschappij. En ze doen het allemaal zoals het hen uitkomt. Pure Corona willekeur regeert – wereldwijd.

Er is Jürgen Klopp, bijvoorbeeld. Klopp, een balsportcoach die in Engeland geld binnenharkt, om wie het al onmogelijk is een gepaste minimumafstand te bewaren in wat voor sommigen de beste van alle samenlevingen is, de elleboogscherpe, permanente consumptiemaatschappij, vanwege het onvermijdelijke reclamegeluid, dringt zich nu ook op als de hoofdleraar in zaken van Corona met zijn gevorderde bovenkaak. Voor vaccinatie, pro vaccinatie. En helemaal naast het doel. Maar misschien was Klopp gewoon ongemerkt dronken van het witbier van zijn Erdinger sponsors en heeft hij daarom niets gehoord over de vele doorbraken op vaccinatiegebied, zelfs geen prominente. Of waarom mocht ex-VS samenzweringsfrontman Colin Powell onlangs officieel de Jordaan over ondanks dubbele vaccinatie alleen vanwege Corona (1)?

Voor Klopp, die tijdens een zogenaamde “mediaronde” met het grandioze idee kwam dat het weigeren van een Corona-vaccinatie – trek nu maar een koud biertje open – net zoiets is als drinken en rijden. Of het nu een wettelijk toegestane 0,2 of een bikkelharde 2,0 promille is, de regerende niet-Beierse ambassadeur van het witbiermerk vanaf de zijlijn van Liverpool FC, een investeringseigendom van het Amerikaanse bedrijf Fenway Sports Group, zwaait arrogant met de vlag van het Corona-fascisme en beledigt de ongevaccineerden, zoals zovelen vanaf de zijlijn van elke grondwet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: