Meeste gevaccineerden verliezen met Kerstmis hun immuunsysteem en krijgen versneld KANKER tumoren die hen de komende tien jaar zullen doden

meeste-gevaccineerden-verliezen-met-kerstmis-hun-immuunsysteem-en-krijgen-versneld-kanker-tumoren-die-hen-de-komende-tien-jaar-zullen-doden

30-10-21 03:14:00, © Oregon State University (CC BY-SA 2.0) De olifant in de kamer met covid-vaccins is niet alleen dat ze het immuunsysteem uitroeien van degenen die de prikken nemen, maar dat de vernietiging van de immuunfunctie zal leiden tot een ongekende versnelling van de groei van kankertumoren die het medische systeem zullen overweldigen en tientallen miljoenen mensen in het volgende decennium zullen doden, schrijft Mike Adams.

De vaccinholocaust, zo lijkt het, zal worden gevoeld als een “kankertsunami” die op de een of andere manier de schuld zal krijgen van al het andere behalve vaccins.

Van 1999 tot 2019 is het aantal sterfgevallen door kanker gedaald van 200 per 100.000 inwoners tot 146 per 100.000 inwoners. (Bron: CDC.gov) Voor heel 2019 werden er in de Verenigde Staten bijna 600.000 sterfgevallen door kanker gemeld. Het CDC heeft nog geen gegevens over 2020 gepubliceerd.

Gegevens van 2021 zullen in 2023 worden gepubliceerd, en gegevens van 2022 zullen in 2024 worden gepubliceerd als het hetzelfde schema aanhoudt.

Voorspelling: in 2022 zal het aantal sterfgevallen door kanker exploderen tot boven het miljoen, en het aantal sterfgevallen door kanker zal de komende tien jaar hoog blijven, allemaal als gevolg van de covid-vaccins die in 2021 zijn begonnen. We zullen deze gegevens echter pas in 2024 zien.

Het decennium van sterfgevallen door kanker is nu “ingebakken” en kan niet worden gestopt

Nu meer dan 191 miljoen Amerikanen dubbel zijn gevaccineerd – en meer dan 220 miljoen enkel zijn gevaccineerd – is het aftellen begonnen van wat op een dag zal worden gezien als de grootste medische gruweldaad die ooit tegen de mensheid is begaan. Belangrijk is dat dit niet gestopt kan worden. Sterker nog, Big Pharma en crimineel kartelleider Anthony Fauci – Josef Mengele 2.0 – willen niet dat het ophoudt. Een golf van kanker vertegenwoordigt de laatste fase van de medische plundering van Amerika… obscene winsten oogsten uit chemotherapie en kankeroperaties terwijl tientallen miljoenen Amerikanen worden gedood door het ontvolkingsvaccin wapensysteem.

Tegen het einde van 2031, zullen tientallen miljoenen Amerikanen ernstig verzwakt zijn door kanker, als ze er al niet aan dood zijn. En zij die aan de verwoestingen van kanker ontsnappen, zullen natuurlijk worden onderworpen aan een versnelde dood door hartaanvallen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: