Op afstand bestuurde mensen: Dat kan onmogelijk gebeuren… of toch?

op-afstand-bestuurde-mensen:-dat-kan-onmogelijk-gebeuren…-of-toch?

30-10-21 05: 45: 00,

Op afstand bestuurde mensen: Dat kan onmogelijk gebeuren… of toch?

30.10.2021 | www.kla.tv/20360

Openhartige mening vandaag met Dr. Vernon Coleman Op afstand bestuurde mensen: Dat kan onmogelijk gebeuren… of toch? Met de volgende bijdrage beantwoorde Kla.tv aan de oproep van Dr. Vernon Coleman om zijn korte toespraak ook in het Nederlands te verspreiden. Dr. Coleman heeft al in de jaren zeventig twee zeer explosieve boeken over wetenschappelijke experimenten geschreven, die bij de huidige generatie grotendeels onbekend zijn. Wie aandachtig luistert naar wat hij te zeggen heeft, kan zich maar moeilijk van de indruk ontdoen, dat het onmogelijke juist in onze tijd toch gewoon zou kunnen gebeuren… Speel dan alstublieft de video af: https://www.youtube.com/watch?v=XwB3Pijrw7g Ik zou ermee willen beginnen, een uittreksel uit een boek voor te lezen, dat in 1977 in Groot-Brittannië geschreven en gepubliceerd werd. Ik denk, dat u het belangrijk zult vinden. Citaat: “Artsen weten al meer dan een eeuw,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: