Video: Big Pharma legde het “Vaccin” en “Digitaal Certificaat” op: “geheime overeenkomst” met de EU. Leden van het Europees Parlement persconferentie

video:-big-pharma-legde-het-“vaccin”-en-“digitaal-certificaat”-op:-“geheime-overeenkomst”-met-de-eu.-leden-van-het-europees-parlement-persconferentie

30-10-21 02: 46: 00, Video: Big Pharma legde het “Vaccin” en “Digitaal Certificaat” op: “Niet openbaar gemaakt contract” met EU. Leden van het Europees Parlement Persconferentie Europarlementariërs Steunen de rechten van werknemers tegen het verplichte Digitale Certificaat – persconferentie

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het geheime contract tussen Big Pharma en de EU-regeringen wordt uiteengezet op 14′.00

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering zal niet verantwoordelijk zijn voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel. Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering geeft toestemming om artikelen van Global Research op gemeenschappelijke internetsites te plaatsen, zolang de bron en het auteursrecht worden vermeld en er een hyperlink naar het oorspronkelijke artikel van Global Research wordt opgenomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: