Zenuwuitval door kunstmatige elektromagnetische velden (EMV)?

zenuwuitval-door-kunstmatige-elektromagnetische-velden-(emv)?

30-10-21 03:53:00,

                                                                    Neuron of zenuwcel
Is uitval van zenuwen mogelijk door de kunstmatig elektromagnetische velden? Moet dit niet eerst terdege onderzocht worden voordat 5G geïntroduceerd worden? 5G dat anders gaat werken dan 2G, 3G en 4G. 2G en 3G die er ‘gewoon’ uit zijn en uit gaan.

Stoppen met: T-Mobile Vodafone KPN 2G X 2024 2025 3G 2022 X 2022

Wat doen je zenuwen?
Je zenuwen sturen boodschappen van de hersenen naar spieren, huid en andere organen en weer terug. Zo kunnen je de spieren optimaal gebruikt worden en wordt warmte, kou of pijn gevoeld. Bij zenuwschade (neuropathie) zijn de zenuwen in het lichaam beschadigd en kunnen signalen niet meer goed worden doorgeven met alle ongemak van dien. Hoe ik denk dat het wel eens zou kunnen werken.

Polyneuropathie
Bij polyneuropathie is er sprake van zenuwproblemen op meerdere plaatsen in je lichaam. Er zijn drie varianten van polyneuropathie:
-alleen de sensorische zenuwen zijn aangedaan (sensorische zenuwcellen (ook wel gevoelszenuwcellen of afferente zenuwcellen) of sensorische neuronen (ook wel afferente neuronen) geleiden impulsen van zintuigcellen naar het centrale zenuwstelsel). Het perifere zenuwstelsel (PZS) is het deel van het zenuwstelsel dat buiten het centrale zenuwstelsel (CZS) is gelegen;
-alleen de motorische zenuwen zijn aangedaan (de motorische zenuwen geven bewegingen door van je hersenen  aan je spieren https://stralingsleed.nl/blog/myeline-afbraak-veroorzaakt-door-kunstmatige-elektromagnetische-velden/;
-zowel de sensorische als motorische zenuwen zijn aangedaan.

Polyneuropathie
Bij de oorzaak van zenuwschade worden oorzaken genoemd als diabetes, ziekten aan de schildklier en de nieren, infecties, erfelijke oorzaken, auto-immuunziekten, vitaminetekorten en een onbekende oorzaak.

 De onbekende oorzaak
Deze onbekende oorzaak wordt langzamerhand duidelijk voor degene die het treft; het zijn de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze gebruiken. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zegt hier zelf over; “elektromagnetische velden kunnen gevolgen hebben voor de gezondheid van mensen. De mate waarin en de manier waarop is afhankelijk van de frequentie en de veldsterkte. Als de velden sterk genoeg zijn, ontstaan elektrische stroompjes die tintelingen of pijn kunnen veroorzaken, of deze velden worden geabsorbeerd in het lichaam, waardoor het lichaam opwarmt (het thermisch effect). Een te sterke stijging van de lichaamstemperatuur kan leiden tot schadelijke gezondheidseffecten en zodra de blootstelling ophoudt, houden de effecten ook op https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/elektromagnetische-velden/vraag-en-antwoord/wanneer-is-elektromagnetische-straling-gevaarlijk .

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: