Spreadbroadcast www.kla.tv/20359

spreadbroadcast-wwwkla.tv/20359

,

Op afstand bestuurde mensen: Dat kan onmogelijk gebeuren… of toch?

30.10.2021 | www.kla.tv/20360

Openhartige mening vandaag met Dr. Vernon Coleman Op afstand bestuurde mensen: Dat kan onmogelijk gebeuren… of toch? Met de volgende bijdrage beantwoorde Kla.tv aan de oproep van Dr. Vernon Coleman om zijn korte toespraak ook in het Nederlands te verspreiden. Dr. Coleman heeft al in de jaren zeventig twee zeer explosieve boeken over wetenschappelijke experimenten geschreven, die bij de huidige generatie grotendeels onbekend zijn. Wie aandachtig luistert naar wat hij te zeggen heeft, kan zich maar moeilijk van de indruk ontdoen, dat het onmogelijke juist in onze tijd toch gewoon zou kunnen gebeuren… Speel dan alstublieft de video af: https://www.youtube.com/watch?v=XwB3Pijrw7g Ik zou ermee willen beginnen, een uittreksel uit een boek voor te lezen, dat in 1977 in Groot-Brittannië geschreven en gepubliceerd werd. Ik denk, dat u het belangrijk zult vinden. Citaat: “Artsen weten al meer dan een eeuw, dat, wanneer draden in de hersenen worden gestoken en er een elektrische lading doorheen gaat, er verschillende reacties uit verschillende delen van de hersenen optreden. Een draad, die in een deel wordt gestoken, laat een been bewegen. Dezelfde draad, aangesloten op een ander deel van de hersenen, laat een arm trillen. Vijftig jaar geleden wisten we, dat artsen met behulp van elektronische stimulatie genot kunnen opwekken, pijn kunnen wegnemen en herinneringen kunnen oproepen, die eerder verloren waren gegaan. Met elektronen in positie, kan de patiënt zeer effectief vanaf een afstand gecontroleerd worden. Hij kan ertoe worden gebracht om te eten, te slapen of te werken. Zijn eetlust, hartslag, lichaamswarmte en andere factoren kunnen ook in de gaten gehouden en gecontroleerd worden.” – dit is nog steeds het citaat uit het boek van1977 – “Onderzoekers hebben aangetoond, dat zachtaardige katten in agressieve loeders kunnen worden veranderd, wanneer bepaalde delen van hun hersenen gestimuleerd worden. In een dramatisch experiment verbond Dr. Delgado van de Yale University School of Medicine in Amerika een stier met draden met elektroden en positioneerde zich vervolgens met een cape en een kleine radiozender in het midden van een arena voor stierengevechten. De stier werd woedend, maar werd door Dr. Delgado met een druk op de knop van zijn zender gestopt. De stier kwam brullend tot stilstand op enkele centimeters van Dr. Delgado. Dr. Delgado meldde, dat dieren met elektronen in de hersenen geïmplanteerd een groot aantal reacties met voorspelbare betrouwbaarheid uitvoeren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: