Begrafenissen stijgen met 15%, crematies met 10% in 2021 vergeleken met 2020 toen er geen covid “vaccins” waren

begrafenissen-stijgen-met-15%,-crematies-met-10%-in-2021-vergeleken-met-2020-toen-er-geen-covid-“vaccins”-waren

01-11-21 10:26:00,

Meer dan vijf begraafplaatsen die onder toezicht staan van de Catholic Cemeteries hebben dit jaar tot nu toe een stijging van 15 procent gezien in het aantal begrafenissen en een stijging van 10 procent in het aantal crematies vergeleken met 2020, bericht Ethan Huff.

Uitvoerend directeur Joan Gecik zegt dat zij denkt dat de stijgingen te wijten zijn aan een achterstand van begrafenisdiensten die werden uitgesteld op het hoogtepunt van de “pandemie”, maar de realiteit is dat “vaccins” meer dan waarschijnlijk ook een rol spelen.

Degenen die nog steeds in de pandemie geloven, reserveren nu al met angst de begrafenissen en crematies van hun dierbaren voor de zomer van 2022, in de verwachting dat de volgende “golven” familieleden zullen wegvagen.

Calvary in St. Paul, Gethsemane in New Hope, Resurrection in Mendota Heights, en St. Anthony’s en St. Mary’s, beide in Minneapolis, behoren tot de faciliteiten van The Catholic Cemeteries waar veranderende trends worden waargenomen in correlatie met de uitrol van de prik.

“We hebben een grote zorg voor de veiligheid voor iedereen die naar onze begraafplaatsen komt, met inbegrip van onze medewerkers,” zegt Gecik, opmerkend dat genoemde faciliteiten mensen vragen om buiten gezichtsbedekking te dragen en te allen tijde afstand van hun dierbaren te houden.

“Het is nog steeds aan de gang,” voegt Gecik toe over de plandemie, zonder melding te maken van de mogelijke rol die de Covid-19 virusinjecties zouden kunnen spelen in deze plotselinge toename van verzoeken om lichaamsverwijdering.

Waarom verwerpen zoveel katholieken God en stellen zij hun vertrouwen in het covidisme?
Het is op zijn zachtst gezegd teleurstellend dat een religieuze organisatie als deze zo weinig vertrouwen in God zou hebben om het samenkomen van familieleden en geliefden te laten varen uit angst voor een onzichtbaar virus.

Nog erger is de duidelijke afwijzing van elke overweging dat de spuiten er misschien toe leiden dat meer mensen sterven, waardoor meer begrafenissen en crematies nodig zijn. Waarom denken mensen daar absoluut niet aan?

De politieke correctheid die de katholieke begraafplaatsen tentoonspreiden, die naar eigen zeggen “verschillende niveaus van veiligheidsprotocollen” hebben doorlopen, is werkelijk ontmoedigend in het licht van alles wat de afgelopen jaren aan het licht is gekomen.

De organisatie zegt dat zij,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: