Europarlementariërs protesteren tegen vaccinpaspoorten (Nederlands ondertiteld)

europarlementariers-protesteren-tegen-vaccinpaspoorten-(nederlands-ondertiteld)

01-11-21 07:54:00, Verschillende leden van het Europees Parlement hebben zich de afgelopen week in Brussel uitgesproken tegen de verplichte COVID-19-vaccins.

Op 28-10-2021 hielden vijf van diezelfde Europarlementariërs een 2e persconferentie vanuit het Europees Parlement i.v.m. de Green Pass, en hoewel het hele gebeuren het bekijken waard is (hierboven ingesloten), is het hoogtepunt zeker de Duitse Europarlementariër Christine Anderson die twee van de meest waarheidsgetrouwe minuten spreekt in de geschiedenis van de EU:

In heel Europa hebben regeringen zich veel moeite getroost om mensen te laten vaccineren. Ons werd beloofd dat de vaccinaties een “game changer” zouden zijn, en dat het onze vrijheid zou herstellen… Het blijkt dat niets van dat alles waar was.

Het maakt je niet immuun, je kunt nog steeds het virus oplopen en je kunt nog steeds infectieus zijn. Het enige wat dit vaccin zeker heeft gedaan, is miljarden en miljarden dollars in de zakken van de farmaceutische bedrijven laten vloeien.

Ik heb in april tegen het digitale groene certificaat gestemd, maar helaas is het toch aangenomen, en dit bewijst maar weer eens dat er slechts een minderheid van Europarlementariërs is die echt voor Europese waarden staat. De meerderheid van de leden van het Europees Parlement steunt, om wat voor redenen dan ook die mij onbekend zijn, duidelijk de onderdrukking van het volk, terwijl ze – schaamteloos – beweren dat ze dit doen voor het welzijn van het volk.

Maar het is niet het doel dat een systeem onderdrukkend maakt, het zijn altijd de methoden waarmee het doel wordt nagestreefd. Als een regering beweert het belang van het volk voor ogen te hebben, moet je nog eens goed nadenken.

In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die oprecht begaan was met het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is? Als het tijdperk van de verlichting iets heeft opgeleverd, dan zeker dit: neem nooit iets aan van wat een regering je vertelt.

Trek altijd alles in twijfel wat een regering doet of niet doet. Zoek altijd naar bijbedoelingen. En vraag altijd cui bono, wie heeft er baat bij?

Wanneer een politieke elite een agenda zo hard doordrijft, en zijn toevlucht neemt tot afpersing en manipulatie om hun zin te krijgen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: