Geopolitieke analyse van de “machtsverschuiving” in Sudan

geopolitieke-analyse-van-de-“machtsverschuiving”-in-sudan

01-11-21 01: 41: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Of het nu “een staatsgreep of geen staatsgreep” was volgens definitie, beschrijving of verklaring, wat er in oktober 25 gebeurde was gewoon een machtsverschuiving of een gepaste politieke machtsgreep onder schot (ongrondwettelijke verandering van regering en staatsmacht) in Soedan. Het heeft in de hele wereld tot verschillende academische en niet-academische discussies geleid. Voorzitter van de Soevereiniteitsraad van Soedan Abdel Fattah al-Burhan, riep als eerste stap in een aankondiging publiekelijk de noodtoestand uit en schorste zowel de raad als de regering.

Hij,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: