Geselecteerde Artikelen: Big Pharma legde het “Vaccin” en “Digitaal Certificaat” op: “Onzichtbaar contract” met EU regeringen

geselecteerde-artikelen:-big-pharma-legde-het-“vaccin”-en-“digitaal-certificaat”-op:-“onzichtbaar-contract”-met-eu-regeringen

01-11-21 08: 31: 00,

Global WAR-NING: Geoengineering Is Wrecking Our Planet and Humanity

Door Prof. Claudia von Werlhof, Dr. Rosalie Bertell, Elana Freeland, Claire Henrion, Conny Kadia, en Prof. Michel Chossudovsky, oktober 30, 2021

Het lijkt erop dat natuurrampen ons overal beginnen te omringen – zowel vanuit de dierenwereld naast ons als vanuit de hemel boven ons. Is “de natuur” de vijand die vandaag moet worden bestreden, hetzij door de mensheid in te enten tegen het coronavirus dat naar verluidt uit de wildernis is gesprongen om ons aan te vallen, hetzij door de industriële productie en consumptie af te breken om het vermeende broeikasgas CO2-uitstoot te vermijden, dat officieel wordt aangewezen als de enige boosdoener van een zogenaamde opwarming van de aarde? Of is het door het toepassen van methoden van een vermeende civiele “geoengineering” tegen een voortdurende klimaatverandering die de wereld lijkt te bedreigen?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: