Gevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

gevolgen-van-vaccinaties-en-genezing-met-ivermectine

01-11-21 05:02:00,

Geachte redactie, samen met nog een aantal personen zetten wij ons in voor het gebruik van Ivermectine. Als U het onderstaande patiënten verhaal leest …. Dan weet U genoeg, schrijft Paul Veenstra in Frontnieuws redactiemail.

Denk er sterk over om een patiëntenvereniging op te richten zoals ik eerder heb gedaan met de Ziekte van Lyme. De symptomen zijn vrijwel authentiek ook al is de verwekker verschillend. Misschien samenwerken?

Door mijn kennis van 5 jaren studie in de infecties werd mij aangeraden door de RIVM en professoren om proefschrift te maken en te promoveren naar Drs. In de Infectieziekten.

Met die kennis als achtergrond heb ik mij intens in de problematiek van vandaag in de nieuwe materie gestort en heb er nu een 4000 uren opzitten.

Er is weinig wat ik nog niet weet wat van belang zou kunnen zijn.

Het is geen virus, is geen corona, is geen CO(rona)VId(virus)-19

Het is…een SARSvirus van 2003 wat na aanpassingen geworden is tot SARS-2 en is een benaming die door mij is gelanceerd in contact met de CDC (VS.)

Het is nu een drager/verspreider/transporteur van zeer besmettelijke bestanddelen die na de vaccinaties door de gevaccineerden verder wordt verspreid.

Hier het patiëntenverhaal:

Zomaar een verhaal uit de groep ‘Bijwerkingen na vaccin’:

Een week na de tweede vaccinatie begon ik wazig te zien. Twee weken na de vaccinatie begonnen mijn armen en benen te tintelen en te slapen. Ik was ontzettend moe, kreeg hoofdpijn, spierpijn, concentratieproblemen en was duizelig. Drie weken na de vaccinatie verloor ik de controle over mijn blaas, ik kreeg diarree, de kilo’s vlogen eraf, ik had geen gevoel meer tijdens de seks, mijn coördinatievermogen was weg, ik had koortsaanvallen, krachtverlies en mijn kortetermijngeheugen was verdwenen.

Vier weken na de vaccinatie zat ik spastisch in een rolstoel op de EHBO. Ik stotterde, mijn smaak en geur waren weg en ik had oncontroleerbare spasmen over mijn hele lijf. Mijn ledematen waren gevoelloos en functioneerden niet meer. Ik was een bijrijder in mijn eigen lichaam geworden. Onderzoek van de neuroloog wees uit dat de spike eiwitten uit de vaccinatie mijn zenuwstelsel aanvallen wat hierdoor overbelast raakt. En wel zodanig dat ik van een gezonde sporter die 60 uur in de week werkte in één klap volledig arbeidsongeschikt raakte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: