Heeft de VS de jacht geopend op de kroonprins van Saoedi-Arabië?

heeft-de-vs-de-jacht-geopend-op-de-kroonprins-van-saoedi-arabie?

01-11-21 06: 30: 00,

De Verenigde Staten zijn nu in toenemende mate betrokken bij een reeks leugens via media die onder hun controle staan, nationale inlichtingendiensten en tal van andere wegen, met het uitdrukkelijke doel om de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman Al Saud in diskrediet te brengen.

De vermeende betrokkenheid van prins Mohammed bij de moord op Jamal Khashoggi, een Saoedische dissident, journalist, is al openbaar gemaakt in een rapport van de Amerikaanse nationale inlichtingendienst . En nu wordt hij daaraan herinnerd in het kader van een ander schandaal dat door de Britten, kennelijk in overleg met Washington, wordt gevoed, namelijk de aankoop van de Britse voetbalclub Newcastle United, waarvan de nieuwe voorzitter, Yasir Al-Rumayyan wordt beschuldigd van het ontvangen van tegoeden die in beslag zijn genomen in het kader van de strijd tegen de corruptie. Bovendien zou de kroonprins van Saudi-Arabië de voornaamste begunstigde van deze regeling zijn. Hij zou de nodige opdrachten hebben gegeven aan het hoofd van het Public Investment Fund (PIF) van het land,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: