Hoe de schandalen van Facebook en de hernoeming van het concern in Rusland worden gemeld

hoe-de-schandalen-van-facebook-en-de-hernoeming-van-het-concern-in-rusland-worden-gemeld

01-11-21 01: 20: 00,

De schandalen rond Facebook en de naamsverandering van het internetbedrijf in “Meta” waren ook een onderwerp in het Russische nieuws, waar men een aantal dingen te weten kon komen die in Duitsland de voorpagina’s niet haalden.

De schandalen rond Facebook, die vooral op gang werden gebracht door een voormalige werknemer die in het Amerikaanse Congres getuigde over de bedrijfspraktijken van Facebook en documenten voorlegde, waren ook een onderwerp in het Russische nieuws. Om te laten zien hoe hierover in Rusland wordt bericht, heb ik een verslag van een correspondent van de Russische televisie vertaald dat zondag werd uitgezonden in het nieuwsoverzicht “Nieuws van de Week”. Wat voor mij interessant was, was dat men in het Russische nieuws dingen te weten komt die ik in Duitse berichten daarover niet heb gevonden.

Begin van vertaling:

In de VS zijn alle ogen gericht op miljardair Mark Zuckerberg. Zeventien vooraanstaande Amerikaanse media hebben onthullende artikelen gepubliceerd over de eigenaar van het sociale netwerk Facebook.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: