Ivermectine: Het wordt “paardenontwormer” genoemd voor elke burger die het neemt tegen Covid, maar voor het Amerikaanse Congres is het hun EERSTE KEUZE voor preventie en behandeling

ivermectine:-het-wordt-“paardenontwormer”-genoemd-voor-elke-burger-die-het-neemt-tegen-covid,-maar-voor-het-amerikaanse-congres-is-het-hun-eerste-keuze-voor-preventie-en-behandeling

01-11-21 09:13:00,

Ivermectine is een merkloos geneesmiddel waarop geen patent meer rust, en dit is de belangrijkste reden waarom de beroemdste podcaster ter wereld, Joe Rogan, gelooft dat de medische industrie en de mainstream media hem afkraken omdat hij het gebruikt om Covid te verslaan – omdat er voor Big Pharma geen geld mee te verdienen valt, schrijft SDWells.

Omdat het slechts 30 cent per dosis waard is, is het dag en nacht vergeleken met de winsten van vaccins, die de makers van Covid-prikken met miljarden binnenharken. Merck en Pfizer hebben beide hun eigen versies van Ivermectine, die op dezelfde manier werken en parasieten en bepaalde virale ziekteverwekkers doden (ze brengen ze alleen niet op de markt omwille van geld, controle en de “klonterinjecties”-agenda)

Dr. Pierre Kory, specialist in longziekten en kritieke zorg, en voorzitter van Frontline Alliance (FLCCC), heeft al aan 200 mensen in het Congres Ivermectine voorgeschreven

Dr. Pierre Kory van FLCCC behandelde Joe Rogan, samen met 200 leden van het Congres, met monoklonale antilichamen, prednison, Z-pak, NAD, vitaminen en Ivermectine. Ja, Ivermectine, het medicijn dat het hele medische complex en de mainstream media “paardenmedicijn” en “paardenontwormer” noemen.

Dr. Pierre Kory onthult op zijn website een zeer informatieve studie gedaan naar Ivermectine voor preventie en behandeling van Covid-19 infectie. Het is een meta-analyse voor het informeren van klinische richtlijnen voor gebruik, en het document is onlangs (juni 2021) gepubliceerd door het American Journal of Therapeutics. De conclusie? Simpel: “Er is met matig zekerheidsbewijs dat grote reducties in COVID-19-sterfgevallen mogelijk zijn met Ivermectine. Het gebruik van Ivermectine vroeg in het klinische beloop kan het aantal dat zich ontwikkelt tot ernstige ziekte verminderen. De schijnbare veiligheid en lage kosten suggereren dat Ivermectine waarschijnlijk een belangrijke impact zal hebben op de SARS-CoV-2 pandemie wereldwijd.”

Dr. Kory vertelt ons verder dat Ivermectine een bekend, door de FDA goedgekeurd geneesmiddel is dat al 4 decennia met succes wordt gebruikt voor de behandeling van specifieke ziekten, bij mensen, niet alleen bij landbouwhuisdieren. Het is een van de veiligste medicijnen ooit, maar dat is niet wat de leiders van de Covidtirannie ons willen laten weten. Ivermectine staat ook op de lijst van ESSENTIËLE geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Laat dat even bezinken. Is dat wat je hoort op het nieuws, of van de dokters in de ziekenhuizen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: