Joe Biden is geen Franklin D. Roosevelt en Build Back Better-wetgeving bewijst het

joe-biden-is-geen-franklin-d.-roosevelt-en-build-back-better-wetgeving-bewijst-het

01-11-21 06: 08: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s dagelijkse nieuwsbrief (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het kapitalistische systeem probeert op alle mogelijke manieren de aandacht af te leiden van zijn overduidelijke tekortkomingen, van hersenloos entertainment tot het gekunstelde drama van 6 januari en verhalen over vermiste personen tot hun meest waardevolle afleidingsmanoeuvre – Donald Trump!

Dat is de reden waarom de ineenstorting van de nieuwste afleidingsmanoeuvre politiek weerspiegeld in de Build Back Better (BBB) niet de aandacht heeft gegenereerd die het verdiende, en wanneer het wel aandacht kreeg, werd het geframed als een grote strijd van persoonlijkheden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: