Kiev is weer met zijn wapens aan het rammelen

kiev-is-weer-met-zijn-wapens-aan-het-rammelen

01-11-21 01: 50: 00,

Met een drone-aanval op de Donbass en de inname van een dorp heeft Kiev opnieuw laten zien dat het het Minsk-akkoord niet wil uitvoeren, maar zich in plaats daarvan richt op confrontatie en escalatie.

Oekraïne heeft vorige week voor het eerst een van zijn nieuwe Turkse gevechtsdrones gebruikt en een artillerie-installatie in de Donbass vernietigd. Bovendien rukte het Oekraïense leger op naar de zogenaamde “grijze zone”, d.w.z. het niemandsland tussen de fronten, waar volgens de huidige staakt-het-vuren-overeenkomst geen van beide partijen mag oprukken. Ik heb hier dinsdag verslag over uitgebracht, u kunt mijn artikel hier vinden.

De Russische televisie heeft zondag in haar nieuwsoverzicht “Nieuws van de week” uitvoerig verslag uitgebracht over de ontwikkelingen in Oekraïne. Eerst was er een inleiding door de presentator in de studio en daarna een verslag over de gebeurtenissen in Oekraïne, ik heb beide vertaald.

Begin van de vertaling:

De Oekraïense regering heeft een grote provocatie gelanceerd in de Donbass.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: