Russische TV meldt hoe de Taliban drugs bestrijden in Afghanistan

russische-tv-meldt-hoe-de-taliban-drugs-bestrijden-in-afghanistan

01-11-21 01: 36: 00,

Onder toezicht van de NAVO is Afghanistan ’s werelds grootste drugsproducent geworden. De Russische televisie heeft bericht hoe de Taliban strijden tegen drugs, die voor hen een zonde zijn.

Kritische vragen over hoe het kon gebeuren dat Afghanistan onder het bewind van de Navo de grootste drugsproducent ter wereld is geworden en waar al die drugsmiljarden zijn gebleven, zoekt men tevergeefs in de westerse “kwaliteitsmedia”. Terwijl de VN deze tendens in rapporten aan de kaak heeft gesteld , hebben de westerse media de kwestie meer dan 20 jaar lang onder het tapijt geveegd. Arte heeft de taart gestolen met zijn serie “Mit offenen Karten”, die eigenlijk “Mit gezinkten Karten” zou moeten heten. Ik heb destijds uitvoerig verslag gedaan van het programma, dat een hoogtepunt was van de desinformatie over Afghanistan, het artikel is hier te vinden .

In tegenstelling tot de Westerse media, hebben de Russische media keer op keer over de kwestie bericht.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: