De misantropische bankiers achter COP26 en de groene New Deal

de-misantropische-bankiers-achter-cop26-en-de-groene-new-deal

02-11-21 03: 18: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” te activeren op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een enorme ingrijpende verandering in de richting van een “groene economie” wordt nu gepusht door krachten die een goed opgeleide burger nogal ongemakkelijk kunnen maken.

Natuurlijk zijn er dagelijks nieuwsberichten over de dappere jonge beweging van “eco-strijders” onder leiding van de Zweedse “voor altijd 15 oude” [now 18] Greta Thunberg of de Amerikaanse 17 oude Jamie Margolin die een kracht zijn geworden in heel Europa en Amerika die bewegingen leiden zoals de Extinction Rebellion, This is Zero Hour, de Sunrise Movement en Children’s eco-crusade. Het jonge gezicht van Alexandria Ocasio-Cortez verkoopt dagelijks het idee dat de enige manier om verouderde kapitalistische krachten die de wereld decennia lang hebben geteisterd te vervangen is door het opleggen van een ingrijpende Green New Deal die prioriteit geeft aan het koolstofvrij maken als doel voor de mensheid in plaats van door te gaan met het toestaan dat de hersenloze krachten van de markten ons lot bepalen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: