een in scène gezette, nep “covid pandemie” werd gebruikt om gezondheid, burgerlijke vrijheid en de dokter-patiënt relatie te vernietigen.

04-11-21 07: 07: 00, Premier van Nieuw-Zeeland verliest lef en gezicht

Wanneer een journalist de politica tijdens een persconferentie vraagt om commentaar te geven op de vraag waarom “vaccinatie” niet werkt in Israël, breekt Jacinda Ardern de vergadering af en gaat naar het toilet. Politici verliezen steeds meer hun gezicht in de Corona-crisis. Zoals gemeld door het Spaanse online portaal El Diario, heeft de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern afgelopen dinsdag een persconferentie over “vaccinatie” in de stad Northland afgebroken omdat ten minste twee (…)

” Lees meer

Klokkenluider beschuldigt Pfizer van vervalsing van gegevens in cruciale proef.

Brook Jackson zegt dat geneesmiddelenbedrijf wetenschappelijke en ethische normen heeft geschonden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: