Een krachtige boodschap en waarschuwing aan de politie wereldwijd

een-krachtige-boodschap-en-waarschuwing-aan-de-politie-wereldwijd

04-11-21 07:15:00, Hallo allemaal. Ik wil een korte video sturen om een boodschap te geven aan mijn broeders en zusters in de rechtshandhaving die nu onder grote druk staan. Ik wil dat jullie weten dat ik daar met jullie ben geweest, bericht Greatreject.org.

Mij is gevraagd om dingen te doen die verwerpelijk voor me waren en ik heb het bevel niet opgevolgd. En ik wil dat jullie weten dat die echt goed was om op je schouder te zitten en tegen je te zeggen “Je moet dat bevel opvolgen anders raak je je baan kwijt.”, “Je moet dat bevel opvolgen want je kinderen zijn afhankelijk van dat loonstrookje.”, “Je kunt beter dat bevel opvolgen ze gaan je ontslaan als je dat bevel niet opvolgt.” En dus wat er gebeurt is dat we blijven ‘zum Befehl agenten’ zien die naar bedrijven van mensen gaan, ze sluiten en hun levensonderhoud van hen afnemen. We blijven agenten zien die in de deuropening staan van, je weet wel, zoals de agenten die in de deuropening stonden van het theater in Michigan en de republikeinse glippers onophoudelijk tegenhielden het gebouw in te komen tijdens het uitvoeren van hun plicht. We zien steeds ‘zum Befehl agenten’ die alle nazi-bevelen opvolgen die hen worden gegeven door de misdadige gouverneurs, burgemeesters, en wat al niet, die deze bevelen uitvaardigen. Mensen, luister naar me en luister goed, als ieder van jullie samen gaat staan, en dan bedoel ik fysiek staan, voor jullie bevelhebbers en zegt: “Wij zullen dat bevel niet opvolgen.” Raad eens wie er ook achter jullie staan, wij het volk zullen opdagen en jullie steunen. En dit is de sleutel, je staat met je bodycams aan, je neemt het op, je publiceert het, wij de mensen zien het en we staan achter je. Maar als je dingen omdraait en je tegen ons keert, heb je een probleem.

Mensen, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Politieagenten in Amerika schijten op het grote publiek. Elke keer als je hoort “Gouverneur Whitmers deed dit of dat.” of “Burgemeester Lightfoot deed dit of dat.”, nee dat deden ze niet, ze schreven een stuk papier en ze ondertekenen het en dan komt de politie opdagen. Ze handhaven de wet, ze handhaven het massamandaat, ze handhaven alle onzin die de mensen wordt aangepraat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: