G20, problemen met de toeleveringsketen en de kapitalistische wereldcrisis

g20,-problemen-met-de-toeleveringsketen-en-de-kapitalistische-wereldcrisis

04-11-21 07: 30: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

De groep bestaat uit 19 staten en de Europese Unie (EU) die een grote meerderheid van het bruto binnenlands product van de wereld vertegenwoordigen, de totale som van goederen en diensten die binnen een samenleving worden geproduceerd.

Deze landen die deel uitmaken van de G20 zijn Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, de Russische Federatie, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Turkije, het VK en de VS.

De bijeenkomst van dit jaar, die in het weekend van oktober wordt gehouden 30-31, komt op een moment van grote onzekerheid, veroorzaakt door een wereldwijde volksgezondheidscrisis die niet meer is voorgekomen sinds de periode tijdens het einde van de Eerste Wereldoorlog en de nasleep daarvan. De grieppandemie van 1918-1920 doodde miljoenen mensen over de hele planeet, terwijl vandaag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: