multipolair: nieuw veiligheidsrapport: 54 keer meer sterfgevallen gemeld met Corona-vaccins dan met alle andere vaccins samen

04-11-21 07: 12: 00,

Zijn COVID-vaccins 19 zo veilig als de federale regering belooft? Een blik op de huidige gegevens van de deelnemende federale instituten en een vergelijking met conventionele vaccins wijzen uit dat alarmsignalen worden genegeerd. Omgerekend naar het aantal gevaccineerden ontving het Paul Ehrlich Instituut ongeveer 54 maal zoveel overlijdensmeldingen in verband met de zogenaamde Corona-vaccinaties dan in de 21 jaren daarvoor voor alle andere vaccins in totaal.

Gepubliceerd op 4 november 2021 door KD.

– 4 november 2021

Zodat u het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht niet mist:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

U ontvangt onmiddellijk een eMail met het verzoek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: