Bordeelprikker pissig: Turk wilde vluggertjeprik voor zijn familie verbergen

bordeelprikker-pissig:-turk-wilde-vluggertjeprik-voor-zijn-familie-verbergen

05-11-21 05:19:00,

De inentingscampagne wordt steeds schunniger. Omdat de “prik” steeds impopulairder wordt, komen de machtigen met steeds dubieuzere ideeën om de remmingen van de bevolking te breken. Een paar dagen geleden is in Wenen de rood-licht vaccinatie begonnen. De eerste die de rood-licht injectie nam werd beloond met een half uur durende gratis sessie met een bordeeldame. Voor de gelukkige winnaar van de “eerste prik”, echter, volgde frustratie nadat zijn lust was bevredigd. Hij wilde eigenlijk zijn uitstapje naar het bordeel voor zijn familie verbergen. Dankzij social media werd de daad een vlekkeloze “Walk of Shame” voor hem, schrijft Wochenblick.at.

Sinds het begin van de week kunnen wellustige Weners zich laten inenten in bordelen. De Turk was de “snelste dekhengst” en kreeg 30 minuten gratis seks. Zijn familie mocht het niet weten: hij schaamde zich achteraf. Een krant had al verslag gedaan van zijn avontuur – inclusief een foto, met als gevolg het “Streisand effect”: foto gaat ondanks verwijdering van artikel viraal op het net.

“Schatje, laten we vaccineren, ik en jij met z’n tweeën: laten we hier weggaan, eigenlijk zijn we vrijers”: dit of iets dergelijks zou de zoete verleiding van het vaccineren in een Weense vestiging van de horizontale handel kunnen beschrijven. Of zoals de exploitant van het vaccinatiebordeel het in de aanloop beschreef aan een krant: “Aan de Weense 4B-regel voor vaccinatie komt nu een vijfde B: bus, boot, Bim, Billa – en bordeel!” Deze belofte moet het bloed van een jonge Turk onder de gordel hebben doen stromen. Zijn lust naar vaccinatie was gewekt.

En de “seksclusieve” vaccinatielocatie hield zijn belofte. Op leren fauteuils wacht men op de prik tot de dokter komt. Hij geeft dan de gebruikelijke informatie en de prik kan beginnen. Na een paar minuten is de prik weer over. Voor de eerste gast was er echter daarna een beloning voor de “prik-auw”. Een dame zorgde met al haar gewoonlijk koopbare liefde voor het lichamelijk welzijn van de wellustige inoculant. En aangezien een heer zwijgt en zich vermaakt, zijn er geen bijzonderheden bekend uit de sferen achter het “vaccinatiepaleis” – maar wel over de nasleep.

Schande voor de familie: prik in het bordeel wordt gevolgd door een grote “Auw!”

Hetzelfde medium – dat onlangs ophef veroorzaakte met 22 (!) artikelen over een Stiermarkse pornoster – was ter plaatse met een fotograaf.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: