Laatste ontwikkelingen in de hybride oorlog tegen Ethiopië

laatste-ontwikkelingen-in-de-hybride-oorlog-tegen-ethiopie

05-11-21 03: 23: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s dagelijkse nieuwsbrief (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Alles is plotseling intenser geworden in Ethiopië als gevolg van de strategisch getimede convergentie van de verschillende componenten die verband houden met de hybride oorlog van de VS tegen dat land.

Militaire offensieven

Ethiopië wordt geconfronteerd met een ongekende Hybride Oorlog aanval, bestaande uit militaire, politieke, economische, en informatie-componenten, die een alomvattende strategie vereist om het hoofd te bieden. Iedereen bereidt zich voor op een grootschalige strijd in de nabije toekomst als gevolg van de opmars van het Tigray People’s Liberation Front (TPLF) in de richting van de hoofdstad Addis Abeba in de afgelopen dagen en de daaropvolgende afkondiging door de federale regering van de noodtoestand.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: