Gooi de handdoek niet in de ring

06-11-21 08: 25: 00,

Gebeurtenissen in tijden van Corona komen ook neer op het lopen van de handschoen in Burgdorf.

Gepubliceerd op 6 november 2021 door BH.

Zij die in het muizenhol kruipen, missen de hedendaagse geschiedenis. Omdat tijden als deze moed vergen. Moed om niet met de massa mee te gaan en op te komen voor een zaak, zelfs als die kritiek uitlokt op de mainstream. Gebeurtenissen die tegen de willekeurige regels van de regering ingaan, vallen in deze categorie.

Dit was ook de ervaring van Guido Brunner, regionaal leider van de constitutionele vrienden van Burgdorf. Hij stond op tegen de windmolens en nodigde uit tot een paneldiscussie over het onderwerp “verplichte certificering”. Op het moment dat het werd gehouden, was dit nog niet ingevoerd.

De vraag “Kunnen we überhaupt nog discussiëren over de invoering van verplichte certificering?” brandde onder Guido’s nagels.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: