Biden’s Federale Vaccin Mandaat is eindelijk uitgevaardigd – en het zal een Nationale Politiemacht inzetten om naleving te verzekeren

biden’s-federale-vaccin-mandaat-is-eindelijk-uitgevaardigd-–-en-het-zal-een-nationale-politiemacht-inzetten-om-naleving-te-verzekeren

07-11-21 02: 08: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Amerikaanse regelgevers finaliseren regel die vereist dat Amerikanen die bij grote bedrijven werken zich laten vaccineren tegen Jan. 4 of zich wekelijks te laten testen,” meldde de AP donderdag zonder verdere details te verstrekken.

“De regering Biden heeft donderdag Amerikaanse bedrijven bevolen om ervoor te zorgen dat hun werknemers volledig gevaccineerd zijn of zich regelmatig laten testen op Covid-19 tegen 4 januari. 4 – wat hen een uitstel geeft tijdens de feestdagen voordat het langverwachte en fel betwiste mandaat van kracht wordt,” meldde CNBC.

“De regering heeft donderdag ook de deadline voor federale aannemers uitgesteld om te voldoen aan een strengere set van vaccinatie-eisen voor het personeel vanaf december.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: