Blijf kalm: Het eindspel is begonnen

blijf-kalm:-het-eindspel-is-begonnen

07-11-21 03:06:00, Voel je het? Het komt tot een uitbarsting, het wordt erger en erger, sneller en sneller. Voor het grootste deel kun je het niet meer geloven. En binnenkort komt de Big Bang en vliegen de scherven om onze oren. Dat voelen de anderen ook. En reageren. Paniek, schrijft Gerald Markel.

De mediaprostituees en hun vrijers merken niet eens meer hoe ze tegen ons, de burgers van dit land, praten. “Keiharde restricties” het feest voor de ongevaccineerden is voorbij, “nu komen de hamermaatregelen”, “het wordt ongemakkelijk voor de ongevaccineerden”.

Hoe meer mensen er dubbel gevaccineerd in het ziekenhuis belanden, hoe meer het vaccinfascisme in zwang komt. 3G – Nee 2.5G – Nee, gelijk 2G! En straffen, natuurlijk zijn straffen nodig, zonder straffen werken de maatregelen niet – de staat en de politiek werken met het in paniek gebrachte breekijzer.

De Vaccintaliban merken niet eens meer welke onzin ze zichzelf aanpraten:

  • “Het exploderende aantal vaccindoorbraken  – we moeten meer vaccineren.”
  • “Als we een hogere vaccinatiegraad hadden, zou de pandemie al voorbij zijn en zouden niet zo veel gevaccineerden geïnfecteerd raken.”
  • “We weten dat de derde prik waarschijnlijk de immuniteit verlengt.”

Deze zinnen zijn trouwens afkomstig van de voorzitter van de Medische Vereniging; de gouverneur van Steiermark; en de minister van Volksgezondheid.

Mijn medeburgers, vooral zij die gevaccineerd zijn, verliezen ook elk gevoel voor proporties. Fascistische uitspraken zijn nu aanvaardbaar, dwang en vaccinatie-apartheid zijn deel geworden van het dagelijks leven, men kan de tijd rond 1938 live volgen en zien hoe dit alles toen mogelijk werd.

Er zijn al lang bourgeois salons waar de betere mensen de globale tolerantie bespreken en de ongevaccineerden ondanks tests uitsluiten. Er zijn al lang zogenaamde “nobele restaurants” waar de bazen bij het maken van reserveringen op pretentieuze toon benadrukken dat alleen gevaccineerde mensen worden toegelaten – dat is wat de gasten willen.

De hersenspoeling van de vaccinatiereligie is al lang zo succesvol dat mensen klagen dat ze zes maanden moeten wachten tussen de prikken of dat ze hun driejarige kinderen nog steeds “onbeschermd” naar de oppas moet sturen terwijl ze de wereld met een klimaatinitiatief redden.

De tonen worden scheller, de verklaringen radicaler, de maatregelen krankzinniger en totalitairder, de propaganda dommer en onhandiger.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: