Het gevoel van machteloosheid als drijvende kracht

het-gevoel-van-machteloosheid-als-drijvende-kracht

07-11-21 09: 06: 00,

Onvermoeibare strijd tegen willekeur van de staat in schooltesten.

Gepubliceerd op 7 november 2021 door BH.

Ongemakkelijke vragen leiden tot uitsluiting. Het in twijfel trekken van maatregelen is al verboden sinds Corona. Het is alsof de pandemie een heilige koe is. Lilly Anselmetti laat zich hierdoor niet afschrikken en is betrokken bij het verzet.

Waarom worden er massale coronatests op scholen uitgevoerd? Wat zit er precies in de vloeistof die kinderen in hun mond stoppen voor de spuugtest? Waarom zijn ouders bereid hun kroost beschikbaar te stellen voor een experiment? Dit zijn vragen die Lilly Anselmetti, initiatiefneemster van de vereniging “StillesStehenKirchberg BE” bezighouden.

Lilly bleef volhouden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: