Overtollige doden door het “Vaccin” wijzen op een ontvolkingsagenda

overtollige-doden-door-het-“vaccin”-wijzen-op-een-ontvolkingsagenda

07-11-21 03: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” te activeren op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat de volgende fase gepaard zal gaan met doden [from Covid “vaccine”] op een schaal die de claims van ‘covid-19 sterfgevallen’ tot nu toe zal doen verbleken.” – Dr. Mike Yeadon, voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer

Er is geen bewijs dat Big Pharma’s Covid “vaccins” effectief zijn en geen bewijs dat ze veilig zijn. Sterker nog, al het bewijs spreekt het tegendeel uit. De “vaccins” werden haastig in gebruik genomen voordat ze waren getest of goedgekeurd op basis van de leugen dat er een dodelijke pandemie op komst was waarvoor geen genezing bestond.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: