Sandinisten op weg naar verkiezingsoverwinning in Nicaragua ondanks VS-sabotage en laster

sandinisten-op-weg-naar-verkiezingsoverwinning-in-nicaragua-ondanks-vs-sabotage-en-laster

07-11-21 01: 59: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Nicaraguaanse verkiezingen zijn op 7 november, 2021. De Amerikaanse regering, de media die haar bevelen opvolgen, en zelfs sommige zelfverklaarde “linksen”, presenteren een Nicaragua in “onrust” en “crisis” – en de verkiezingen als een farce.

Deze aanvallen op de Sandinistische regering komen ook van academici, intellectuelen en journalisten die banden hebben met de leden van de nu ter ziele gegane Sandinistische Vernieuwingsbeweging (MRS), een organisatie zonder politieke relevantie of steun van de bevolking, waarvan de leden voor een internationaal publiek doen alsof ze links zijn, maar de Nicaraguaanse rechtervleugel steunen en het bevel van de V.S. uitvoeren- waarmee ze zowel de Sandinistische als de linkse regering verraden.S, die zowel Sandinismo als Nicaragua verraadt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: