Twee vaccinventers worden ingehaald door hun vaccinbijwerkingen en doen er verslag van – “HELP! We hebben dringend hulp nodig!”

twee-vaccinventers-worden-ingehaald-door-hun-vaccinbijwerkingen-en-doen-er-verslag-van-–-“help!-we-hebben-dringend-hulp-nodig!”

07-11-21 02:01:00,

Twee jonge mensen, die voor de vaccinatie blijkbaar volkomen gezond waren, maken nu publiekelijk melding van hun bijwerkingen na de Covid-19 gentherapie injectie. En hun moeizame weg terug naar een half normaal leven, omdat geen enkele dokter hen tot nu toe heeft kunnen helpen, bericht Corona-blog.net.

Ernstige vaccinatieschade bij Luis Weiss, student rechten, 21 jaar, wedstrijdsporter met een passie. De jongeman heeft ernstige bijwerkingen van de Covid-vaccinatie van BioNTech. Eerder had hij Corona in januari opgelopen, volgens de verklaring in de video.

Toen, zes dagen na de vaccinatie, “kon ik plotseling niets meer zien, alles was wazig.” Hij werd in het ziekenhuis opgenomen. Veel bloedwaarden waren extreem verziekt, ze waren erg slecht, hoewel ze voorheen altijd tiptop waren.

Toen kwam de gevoelloosheid in vingers en tenen. Deze gingen over in de benen. De gevoelloosheid bewoog hoger en hoger, tot in mijn gezicht. Ik kon mezelf niet meer voelen… neuroloog, cardioloog, huisarts, niemand kon iets vinden. Tot op de dag van vandaag kan ik niets doen voor de universiteit, geen sport, niets. Ik kan niets meer doen.

Het tweede geval: een jonge vrouw die onlangs haar baby heeft gekregen, meldt in een Instagram-video ook bijwerkingen na de vaccinatie. Jessie is de naam van de jonge vrouw en komt uit Sleeswijk-Holstein, in de buurt van Hamburg, en schrijft bij haar video:

Ze heeft haar eerste vaccinatie op 05 augustus 2021 gehad. Volgens Jessie was ze perfect gezond voor de vaccinatie en is het allemaal begonnen met de vaccinatie. Ze is 3 weken eerder bevallen van een gezonde dochter. Zij was met haar vriendin in het vaccinatiecentrum en binnen het eerste half uur na de vaccinatie begon zij symptomen te vertonen. Ze voelde zich duizelig en haar armen werden zwaar.

Maar het werd pas echt erg een week na de inenting. Ze heeft het over vergrote lymfeklieren over haar hele lichaam, op plaatsen waarvan de jonge vrouw niet eens wist dat er lymfeklieren bestonden (achterkant van de knie, sleutelbeen, enz.).

Men vermoedt dat zij Hodgkin-lymfoom (kanker van de lymfeklieren) en EBV-reactivatie (Epstein-Barr-virus – klierkoorts van Pfeiffer) heeft.

In de volgende video’s kunt u een idee krijgen van het lot van de twee:

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: