Verplichte Vaccin Agenda is stap-voor-stap Intrekken van Religieuze en Filosofische Vrijstellingen

verplichte-vaccin-agenda-is-stap-voor-stap-intrekken-van-religieuze-en-filosofische-vrijstellingen

07-11-21 10: 07: 00,

In dit artikel dat begin september werd gepubliceerd 2019 (enkele maanden vóór de Covid-crisis), bekijkt Makia Freeman (met vooruitziende blik) verschillende initiatieven om verplichte vaccinatie in te voeren. Dit gebeurde in de maanden voorafgaand aan de zogenaamde pandemie.

De Verplichte Vaccin Agenda is een wereldwijd plan dat de laatste tijd op stoom is gekomen. Helaas voor de zaak van individuele rechten, medische autonomie en soevereiniteit, natuurlijke gezondheid en vrijheid in het algemeen, hebben veel landen en staten van de VS de druk opgevoerd om alle kinderen te dwingen gevaccineerd te worden.

Vorige week ergens rond augustus 27th 2019, vaardigde Hawaï een wet uit (HAR 11-157) voor verplichte vaccinatie van kinderen die naar school gaan (alle scholen, inclusief kleuterschool, lagere, middelbare en tertiaire school [college/university]).

Op 13juni 2019 heeft New York in één dag een wetsvoorstel (A 2371) er snel doorgedrukt om religieuze vrijstellingen van vaccinatie af te schaffen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: