Wat is het aantal noodzakelijke vaccinaties (NNTV) om één sterfgeval door COVID-19 te voorkomen bij kinderen van 5 tot 11 jaar, gebaseerd op de EUA-aanvraag van Pfizer?

wat-is-het-aantal-noodzakelijke-vaccinaties-(nntv)-om-een-sterfgeval-door-covid-19-te-voorkomen-bij-kinderen-van-5-tot-11-jaar,-gebaseerd-op-de-eua-aanvraag-van-pfizer?

07-11-21 02: 12: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

NNTV, het standaard beleidsinstrument waar Pharma, de FDA, & CDC niet meer over willen praten

Vanmiddag gebeurde er een grappig iets. Niet grappig als in “haha”. Meer grappig als in, “ohhhhh dat is hoe de FDA het proces manipuleert.”

Ik was de CDC’s “Guidance for Health Economics Studies Presented to the Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP), 2019 Update” aan het lezen en ik realiseerde me dat de erbarmelijke risico-baten analyse van de FDA in verband met Pfizer’s EUA aanvraag om kinderen van 5 tot 11 te besmetten, veel van de principes van het CDC’s Guidance document schendt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: