Zenuwuitval door de kunstmatige elektromagnetische velden (EMV)?

zenuwuitval-door-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden-(emv)?

07-11-21 07:34:00,

                                                                       Neuron of zenuwcel

Niet meer kunnen lopen, veel pijn en totaal uit de maatschappij gezet. Ontslag moeten nemen omdat er draadloze technieken kwamen waar ik behoorlijk op reageerde en moeten verhuizen omdat 150 meter verderop 2G en 3G antennes voor draadloos gebruik op de kerktoren zaten. Gericht op onze woning https://stralingsleed.nl/blog/help-de-kerktoren-geeft-straling-2009-er-is-niets-veranderd/.

Waarom hoor ik er niet meer bij?
18 jaren later denk ik dat ik snap. Een erg moeilijke materie waar een leek veel moeite mee heeft. Een leek ben ik maar helaas ook een ervaringsdeskundige. Zo ik het zie:

De cellen in het zenuwstelsel (de zenuwcellen) vormen de bouwstenen van de hersenen. Ze worden ook wel neuronen genoemd en ze communiceren op een bijzondere manier met elkaar. Het zijn cellen die gespecialiseerd zijn in het overbrengen van informatie naar andere zenuwcellen, maar ook naar spiercellen en kliercellen.

Elke zenuwcel bestaat uit een cellichaam, dendrieten, een axon en cellen van Schwann omringt door myeline. Het cellichaam bevat het cytoplasma, een stroperige vloeistof, en de celkern. Het axon is een uitloper van het cellichaam die vaak onderweg nog vertakt en eindigt bij de zenuwuiteinden. Dendrieten zijn uitlopers van het cellichaam die boodschappen van andere zenuwcellen ontvangen. De contactpunten waar de ene zenuwcel met de andere communiceert, zijn de synapsen.

Schwancellen
Schwanncellen of cellen van Schwann zijn gliacellen (cellen die in het zenuwstelsel voorkomen en de neuronen (zenuwcellen) verzorgen die geassocieerd zijn met het axon van sommige zenuwcellen. Een axon of zenuwvezel is een uitloper van een neuron of zenuwcel, die elektrische impulsen geleidt. Elke cel vormt één segment van een myelineschede en tussen elk segment myeline vindt men de knopen van Ranvier. Schwanncellen verzorgen alleen de myelinisatie in het perifere zenuwstelsel, in het centrale zenuwstelsel zorgen oligodendrocyten hiervoor.

Myeline
De uitlopers van de zenuwcel, de axonen, zijn omgeven door myeline; een vettige stof die de axonen beschermt en tegelijk zorgt dat de elektrische impuls sneller kan worden doorgegeven. Is uitval van zenuwen nu mogelijk door de kunstmatig gemaakte elektromagnetische velden van alle draadloze? Moet dit niet eerst terdege onderzocht worden voordat alle draadloos gebruik gemeengoed wordt? Voordat 5G geïntroduceerd wordt? 5G dat nota bene anders gaat werken dan 2G, 3G en 4G. 2G en 3G dat gewoon gaat verdwijnen (een aantal providers bieden 2G nog aan tot 2025,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: