Zwarte Alliantie voor Vrede veroordeelt RENACER-wet inzake Nicaragua als tweeledige criminaliteit

zwarte-alliantie-voor-vrede-veroordeelt-renacer-wet-inzake-nicaragua-als-tweeledige-criminaliteit

07-11-21 01: 24: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Zwarte Alliantie voor Vrede veroordeelt de pogingen van het Congres om het verkiezingsproces in Nicaragua te manipuleren door middel van illegale sancties, ondermijning en de coördinatie van een opzettelijke desinformatiecampagne bedoeld om de verkiezingen in het land te delegitimeren nog voordat ze hebben plaatsgevonden.

Als onderdeel van die inspanning heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de “RENACER ACT” 387-35 aangenomen, die bedoeld is om meer sancties op te leggen aan de president van het land, Daniel Ortega, maar in werkelijkheid een strafmaatregel is tegen het Nicaraguaanse volk voor het blijven steunen van hun eigen politieke project.

” Lees verder