2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen

2.433-amerikaanse-dode-baby’s-in-vaers-terwijl-nieuwe-studie-aantoont-dat-mrna-prikken-niet-veilig-zijn-voor-zwangere-vrouwen

08-11-21 06:38:00, Er zijn nu 2.433 foetale sterfgevallen geregistreerd in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) van zwangere vrouwen die zijn geïnjecteerd met een van de COVID-19 injecties. (Bron)

De overgrote meerderheid van deze sterfgevallen zijn veroorzaakt door de Pfizer injectie (1.862 sterfgevallen) en de Moderna injectie (656 sterfgevallen), schrijft Brian Shilhavy.

Er zijn meer foetale sterfgevallen in de afgelopen 11 maanden na COVID-19 injecties dan er zijn geweest in de afgelopen 30+ jaar na ALLE vaccins. (2.198 – Bron)

Vorige maand (oktober, 2021) gaf de New England Journal of Medicine toe dat de oorspronkelijke studie die door de CDC en de FDA werd gebruikt om hun aanbeveling van de injecties aan zwangere vrouwen te rechtvaardigen gebrekkig was. (Bron)

Sindsdien hebben onderzoekers in Nieuw Zeeland een nieuwe studie uitgevoerd op de oorspronkelijke gegevens, en concludeerden:

“Een hernieuwde analyse van deze cijfers wijst op een cumulatieve incidentie van spontane abortus variërend van 82% (104/127) tot 91% (104/114), 7-8 maal hoger dan de oorspronkelijke resultaten van de auteurs.” (Bron)

En toch blijven de CDC en de FDA de injecties aanbevelen voor zwangere vrouwen, ook al blijkt uit een correcte analyse van de oorspronkelijke gegevens dat 82% tot 91% van de zwangere vrouwen een miskraam zullen krijgen als hun ongeboren kind minder dan 20 weken oud is.

VAERS is een passief systeem waarin ernstig onderrapportage plaatsvindt. De CDC en FDA hebben nooit een studie uitgevoerd om te bepalen wat deze onderrapportage factor is, maar onafhankelijke wetenschappers hebben dat wel gedaan, en wij hebben eerder de analyse gepubliceerd die is uitgevoerd door Dr. Jessica Rose, die heeft vastgesteld dat een conservatieve ondergerapporteerde factor X41 zou zijn. Zie: STUDY: Government’s Own Data Reveals that at Least 150,000 Probably DEAD in U.S. Following COVID-19 Vaccines

Dit betekent dat er tot nu toe waarschijnlijk minstens 99.753 foetale sterfgevallen zijn geweest na COVID-19 injecties.

Hier is een videoreportage die we hierover vorige maand hebben gemaakt met enkele zeer betreurenswaardige gruwelijke voorbeelden van wat deze injecties doen met ongeboren baby’s.

1,969 Fetal Deaths Recorded Following COVID-19 Shots – Criminal CDC Recommends Pregnant Women Get It

Een paar uur na het publiceren van dit artikel werd mij een video bekend die op het internet circuleert van een interview met een begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: