Bayer-manager zegt dat 95 procent cel- en gentherapie twee jaar geleden zou hebben afgewezen

08-11-21 11: 00: 00,

Deze “pandemie” zou bij velen de ogen hebben geopend voor innovatie, zei Bayer-manager Stefan Oelrich op de Wereldgezondheidsconferentie 2021.

Gepubliceerd op 8 november 2021 door KD.

Het is altijd verfrissend wanneer insiders publiekelijk eerlijk zijn zonder klokkenluider te zijn. Sommige critici van het officiële Corona-verhaal en de Covid-“vaccinaties”, waaronder het Corona Transition team, maken er een punt van de term “vaccinaties” tussen aanhalingstekens te zetten of andere termen te gebruiken zoals “mRNA-injecties” of “genpreparaten” in verband met deze mRNA-injecties. Dit komt omdat het een volledig nieuwe technologie is die niets gemeen heeft met de klassieke vaccinatietechnologie – de injectie van een dood of verzwakt virus.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: