Bill Gates financierde een project om gevaccineerde kinderen te microtatoeëren

bill-gates-financierde-een-project-om-gevaccineerde-kinderen-te-microtatoeeren

08-11-21 06:01:00, Multimiljardair Bill Gates financierde een bizar tagging project voor kinderen via zijn stichting; fotomontage Report 24 In de mainstream media wordt Bill Gates vaak gepresenteerd als een onbaatzuchtige filantroop. De man, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maakt zich al jaren wereldwijd verdienstelijk met dubieuze projecten op het gebied van vaccinatie en genetische manipulatie. De aantrekkingskracht van zijn miljarden leidt ertoe dat iedereen in zijn reet kruipt in plaats van de zaak aan justitie voor te leggen. Explosief: hij wilde al in december 2019 micromerktekens op kinderen laten aanbrengen om hun vaccinatiestatus te registreren, schrijft Report24.news.

Het onderzoeksproject werd op 18 december 2019 gerapporteerd in het prestigieuze Scientific American. Daar wordt trots gemeld: “Onzichtbare inkt kan onthullen of kinderen zijn gevaccineerd – Technologie brengt vaccinatiegegevens in de huid van kinderen in”. Wat een natte droom zou kunnen zijn voor Bill Gates is een horror idee voor het grootste deel van de mensheid. Het project is natuurlijk in de eerste plaats gericht op “ontwikkelingslanden”, waar naar verluidt de papieren die bij de inentingen horen, vaak verloren gaan.

Het project is opgezet aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Bill Gates zelf zou persoonlijk om het project hebben gevraagd. De timing van de publicatie is erg spannend: december 2019 en dus de vooravond van de vermeende Corona-pandemie. Het idee: niet alleen wordt de vaccinatie toegediend met micronaalden, maar tegelijkertijd worden tatoeages aangebracht op de gevaccineerden. Hiermee kan de vaccinatiestatus worden afgelezen – door mensen of machines. Er wordt een inkt gebruikt die alleen zichtbaar wordt onder UV-licht. Handig is dat er ook een app voor de mobiele telefoon is die de lezing kan doen. Dierproeven hebben aangetoond dat de markeringen vijf jaar lang leesbaar blijven. De studie: Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination – ook hier op ncbi.nlm.nih.gov met talrijke foto’s.

“Toen de mensen nog werden ingeënt tegen de pokken, die inmiddels wereldwijd zijn uitgeroeid, kregen zij door de inenting een zichtbaar litteken op hun arm, waardoor gemakkelijk te zien was wie wel en wie niet was ingeënt. Maar we wilden de mensen natuurlijk niet achterlaten met een litteken.” ∼ Ana Jaklenec, MIT onderzoekster

Microneedles worden gebruikt om “quantum dots” in de huid te plaatsen.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: