COP26: Wall Street rolt klimaatfinanciering uit

cop26:-wall-street-rolt-klimaatfinanciering-uit

08-11-21 12: 53: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Amerikaanse klimaatgezant John Kerry gaat over tot de echte zaken op het Raamverdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering in Glasgow, nadat president Joe Biden zijn foto-ops heeft gehad, zijn eigenzinnige publieke opmerkingen heeft gemaakt en terug naar huis is gevlogen.

Het persbureau Xinhua meldde dat Kerry en de Chinese delegatie in Glasgow “hun dialoog en uitwisselingen zullen voortzetten” – dat wil zeggen met Xie Zhenhua, China’s speciale afgezant voor klimaatverandering, en Zhao Yingmin, hoofd van de Chinese delegatie naar de COP26 en vice-minister van het ministerie van Ecologie en Milieu.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: