Crimineel bedrijf Pfizer fraudeert al jaren – waarom zou het met de Covid-injecties anders zijn?

crimineel-bedrijf-pfizer-fraudeert-al-jaren-–-waarom-zou-het-met-de-covid-injecties-anders-zijn?

08-11-21 08:10:00,

“Pfizer stond jarenlang in de top 3 van bedrijven die de hoogste boetes kregen voor illegale praktijken. Zij vonden het niet ethisch om de controlegroep in hun coronavaccin-onderzoek niet te vaccineren. En de registratie-autoriteiten keurden dat goed, want zij vonden het ook niet ethisch dat deze fabrikant inkomsten zou mislopen…” – Dick Bijl op Linkedin[1]

Dat Pfizer een corrupt bedrijf is wisten we al in 2009 toen het bedrijf een boete kreeg – na een zes jaar durend onderzoek – van 2,3 miljard dollar voor illegale marketing.2,3 De hoogste boete die ooit was toegekend aan een farmaceutisch bedrijf.

Toen Pfizer haar Covid-19 vaccin versneld op de markt bracht eind 2020 was al bekend dat dit niet het enige misdrijf was dat dit bedrijf op haar conto had staan. De lijst is lang – het begint op min 1.44 in het onderstaande filmpje.

 
Hoezo complotdenkers? Het was wachten op de eerste bekendmakingen van fraude door Pfizer van de versneld op de markt gebrachte Covid-injectie. Op 2-11-21 bracht het gerenommeerde medische journaal ‘The Britisch Medical Journal de bom naar buiten. Het onderzoek waarop Pfizer zich baseerde bij haar claim om in noodtempo een “veilig en effectief” vaccin te hebben ontwikkeld, deugt niet.

Pfizergate – joehoe… media??

We hebben te maken met:

1. een bedrijf dat zich meerdere keren in het verleden – en nu weer – schuldig maakt aan schendingen van de wet, onderzoeks-fraude en klaarblijkelijke vergeldingsmaatregelen tegen een klokkenluider;4
2. een van de meest besproken en controversiële producten van het jaar;
3. een ongewoon hoog aantal ernstige bijwerkingen, sterfgevallen en “doorbraakgevallen” vanaf de introductie van de Covid-injectie.

En u raadt het al – ik ben niet de enige die zich afvraagt hoe het kan dat de media Pfizer de hand boven het hoofd blijven houden…

FDA

Het probleem gaat nog verder dan de media en natuurlijk ook de overheden – die allebei hun handen wassen in onschuld terwijl ze verantwoordelijk zijn voor het creëren van onnodige angst en verwarring, en het opdringen van een buitengewoon gevaarlijke injectie.

In een kort maar zeer goed artikel PfizerGate: ‘Media silence about vaccine trial scandal lets FDA and Pfizer off the hook’ stelt auteur Till Bruckner de regelgevende instanties aan de kaak.4

• Uit een rapport van het ‘Office of the Inspector General’ uit 2007 bleek dat de FDA slechts 1% van de klinische proeflocaties inspecteerde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: