Dat Lars Klingbeil voorzitter van de SPD wordt, past niet alleen bij Rijnlanders want 11 november = carnaval!

dat-lars-klingbeil-voorzitter-van-de-spd-wordt,-past-niet-alleen-bij-rijnlanders-want-11-november-=-carnaval!

08-11-21 03: 01: 00,

Het SPD-bestuur heeft unaniem voor Saskia Esken en Lars Klingbeil als nieuwe voorzitters gestemd. Als ik over de prioriteiten van dit duo nadenk, moet ik spontaan denken aan “19,3 miljoen voor het tankmuseum als ‘getuigenis van cultuur en geschiedenis'”. Dat was de kop in de Heide-Kurier 3 jaar geleden. Destijds werd gemeld dat het plaatselijke lid van de Bundestag, Lars Klingbeil, dit besluit van de Begrotingscommissie van de Duitse Bundestag met genoegen had gemeld. De NachDenkSeiten merkte destijds op: “Voor mensen met een beetje verstand lijkt dit verhaal op een carnavalsgrap.” Wie wil weten hoe, wat het veiligheidsbeleid en de omgang met belastinggeld betreft, de haas waarschijnlijk met een SPD-voorzitter Klingbeil zal lopen, moet het drie jaar oude artikel van NachDenkSeiten, dat hieronder is weergegeven, nog eens nalezen. Albrecht Müller.

Foto: 360b / Shutterstock

Waarschijnlijk maak ik echter kwaadaardige veronderstellingen als ik suggereer dat het lid van de Bondsdag en nog steeds secretaris-generaal van de SPD mentaal is gestopt bij de 19.3-miljoen aankoop voor een tankmuseum.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: