Demonstratie Malieveld 07-11-2021 – Een klein wonder voltrok zich in Den Haag! – CommonSenseTV

demonstratie-malieveld-07-11-2021-–-een-klein-wonder-voltrok-zich-in-den-haag!-–-commonsensetv

08-11-21 09:29:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 821


Lieve lezers, Het is de day after en op het moment dat ik dit schrijf zit ik nog steeds schor van het juichen aan het ontbijt. Want wat was het fenomenaal en wat was het hartverwarmend! Waar ik het over heb? Ik heb het over de duizelingwekkende aantallen met vrijheidsstrijders die gisteren door de straten van Den Haag marcheerde. De demonstratie van 07-11-2021 waarbij de mensen duidelijk maakte dat ze het niet eens zijn met het absurde beleid, de qr tirannie en daarbij horende medische apartheid. Ze liepen mee om hun grondrechten te verdedigen, te staan voor hun principes en hun onvrede over alle leugens gemaakt door de media en overheid uit te spreken. En ik ben verdomde trots op ze! Trots op hun allemaal! Trots op de boeren die om 03:00 s’nachts al vertrokken waren om op het malieveld aanwezig te kunnen zijn. Trots op de mensen die uit het noorden van Nederland per tourbus arriveerden. Trots op de Christenen die hun boodschap van liefde meedroegen. Trots op de jonge man die zijn bejaarde moeder aan de hand meenam. Trots op de mensen in rolstoelen en hun wandelgenoten. Trots op de kinderen. Trots op de mensen die hun viervoetige vrienden meenamen. Trots op de ouderen, de jongeren, de moeders en de vaders. Trots op de motorrijders die met hun motoren naar het Malieveld kwamen en trots op alle groepen en mensen die ik nu in mijn enthousiasme vergeet te noemen. Maar bovenal ben ik trots op de veteranen. Die mooie mannen en vrouwen die weten wat het is om voor vrijheid en democratie te moeten vechten. Mijn grootste respect gaat uit naar hun en hun nobele taak om de demonstranten te begeleiden. God bless them all! Tot mijn grote spijt was ik gisteren wederom niet in gelegenheid om mee te kunnen lopen. Dit vind ik heel erg en had gewenst dat het anders was. Toch heb ik iedere meter met de demonstratie meegeleefd en in zekere mate meebeleefd. En wat was ik gisteren blij bij het zien van al die mensen.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: