Doodziek promo filmpje: Pfizer misbruikt kinderen om “vaccin” te verkopen – CommonSenseTV

doodziek-promo-filmpje:-pfizer-misbruikt-kinderen-om-“vaccin”-te-verkopen-–-commonsensetv

08-11-21 03:30:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 259

Misleiding en manipulatie

De media, scholen, de overheden en de big pharma´s zelf willen allemaal, tegen iedere prijs of mensenleven, iedereen injecteren. Goedschiks of kwaadschiks. De overheden MOETEN.

Er is geen weg terug voor deze mensen die hun ziel hebben verkocht aan Duivelse figuren.

Er worden walgelijke promo´s gemaakt. Dansen met Jansen. Pino wordt gevaccineerd. hugo de jonge schudt handjes met kindjes en stookt ze op dat ze “het voor de anderen doen”. Hij roept tegen kleine onbewuste kinderen: “Wel vaccineren als de tijd komt, hè?”

Maar iedere keer wanneer je denkt dat het niet erger kan…

Pfizer: “Vaccin maakt je een superheld!”

Pfizer vertelt jonge kinderen dat hun experimentele mRNA-covid-injectie hen “superhelden” zal maken en hen “superkrachten” zal geven.

De Big Pharma-gigant bracht vorige week maandag deze misselijkmakende propagandavideo uit voor hun “superheldenspuit”.

video

Het blijven herhalen van de absurde veronderstelling dat je “anderen helpt” door de spuit te nemen is een goed voorbeeld van hoe je van een leugen een waarheid maakt om mensen tegen elkaar op te zetten. De gemiddelde burger neemt het klakkeloos over. Als je het maar vaak genoeg herhaalt.

Het is onwerkelijk dat er volwassen personen zijn die hier in trappen. Het is nog onwerkelijker zelfs het gros van de volwassen mensen hier in mee gaan en het is nóg erger dat een deel van de mensen het media- en politieke bizarre narratief ook nog eens met hand en tand verdedigen. Totaal wereldvreemd

Het zal voor mij altijd het grootste vraagstuk in mijn leven blijven: “Hoe kun je hét niet zien en wat is de gedachtegang van de mensen die dit allemaal geloven?” Ik kan er niet bij. Vooral niet omdat het zo ontzettend duidelijk is.

Maddie De Garay

Terug naar juli 2021. Maddie De Garay was ook een “superheld”. Maar ze kreeg geen superkrachten. En ook geen bijval.

Binnen 24 uur kreeg ze buikpijn, spierpijn en zenuwpijn die ondraaglijk werd en in de volgende tweeënhalve maand werd ze drie keer opgenomen in het ziekenhuis,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: