Een zoektocht naar wijsheid: Inspirerend Doel op het Pad van het Leven

een-zoektocht-naar-wijsheid:-inspirerend-doel-op-het-pad-van-het-leven

08-11-21 12: 45: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dit is een fascinerend en prachtig boek, een van die juweeltjes die je per toeval ontdekt en je hoofd schudt over je goede geluk. Hoewel het nieuw is en ik het als cadeau heb gekregen, doet het me denken aan een paar boeken die ik in de loop der jaren heb ontdekt toen ik in tweedehands boekwinkels aan het snuffelen was en die me een nieuwe kijk op het leven hebben gegeven. Ironisch genoeg hebben deze boeken mij, expliciet of impliciet, geadviseerd om klaar te zijn met boeken, omdat wat ik zocht er niet in te vinden is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: