Federaal Hof van Beroep vindt “Ernstige Statutaire en Constitutionele Problemen” met Biden’s Vaccinatie Mandaat, door Paul Craig Roberts

federaal-hof-van-beroep-vindt-“ernstige-statutaire-en-constitutionele-problemen”-met-biden’s-vaccinatie-mandaat,-door-paul-craig-roberts

08-11-21 05: 05: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Federaal Hof van Beroep vindt ernstige statutaire en constitutionele problemen met Bidenâs Vaccinatie Mandaat


Bookmark Toggle AllToCAdd to LibraryRemove from Library – B

Search Text Case Sensitive Exact Words Include Comments

    Een federaal hof van beroep heeft het corrupte Biden-regimeâs private werkgevers âvaccin mandaatâ geblokkeerd op grond van het feit dat âer ernstige wettelijke en constitutionele problemen zijn met het mandaat.https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/federal-court-blocks-biden-administrations-private-business-covid-19-vaccin-mandaat_4089942.html

    Zoals ik al meldde, heeft het OSHA net zo min als Biden de bevoegdheid om wetgeving uit te vaardigen. De poging van het corrupte Biden regime om het Congres te omzeilen is voor eens en altijd mislukt. Het Congres zou Biden moeten aanklagen voor het schenden van de scheiding der machten en zijn eed om de grondwet hoog te houden.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: