Kinderen zullen decennia lang getraumatiseerd zijn door COVID-beleid, zegt kinderpsychiater

kinderen-zullen-decennia-lang-getraumatiseerd-zijn-door-covid-beleid,-zegt-kinderpsychiater

08-11-21 10: 33: 00,

In de laatste aflevering van “Tegen de wind in” op CHD.TV, interviewde Dr. Paul Thomas kinderpsychiater Dr. Mark McDonald, en nodigde twee tweedejaars studenten en een gezinsvertegenwoordiger uit om de vraag te onderzoeken: Hoe beïnvloedt het maskeren, het afstand nemen en het hyper-sanitiseren van een pandemie de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren op de lange termijn?

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van CHD.TV’s “Tegen de wind in,” onderzocht gastheer Dr. Paul Thomas de psychologische effecten van pandemie voorzorgsmaatregelen en praktijken op de jongste bevolking.

De gasten – Dr. Mark McDonald, een kinderpsychiater, en twee college studenten van George Fox University – richtten zich op deze vraag: Wat is de invloed van afstand nemen, maskers dragen, hyper-sanitizing en vaccin shaming op kinderen en jongeren?

McDonald zei dat hij de aandacht heeft gevestigd op wat hij heeft geleerd in zijn kinderpsychiatrie praktijk in Los Angeles met betrekking tot de negatieve effecten van pandemisch gedrag.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: