Lareb: verdubbeling personeel wegens “extra bijwerkingen” Covid-injecties en toch ontbreken 80.000 meldingen?

lareb:-verdubbeling-personeel-wegens-“extra-bijwerkingen”-covid-injecties-en-toch-ontbreken-80.000-meldingen?

08-11-21 08:12:00,

“Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover.”
 
“Lareb is een onafhankelijke stichting en wordt voor haar taken gefinancierd door het CBG en het Ministerie van VWS.”
– Lareb[1]

Dit “meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen” is verre van onafhankelijk, en de registraties van de meldingen zijn niet veel meer dan een burocratische procedure. Ernstige bijwerkingen worden niet serieus onderzocht, en het instituut doet niets om de consument te informeren over de risico’s van vaccins. Het Lareb wordt gefinancierd door de overheid, die de beheerder is van het RVP, en staat aan de kant van de overheid. Nu de bijwerkingen vanwege de Covid “vaccins” de pan uitrijzen wordt nogmaals pijnlijk duidelijk dat we van het Lareb niet veel meer kunnen verwachten dan dat dit instituut ons veel geld kost…
 

De baas van de bijwerkingen

“Agnes Kant is als directeur van Lareb in Den Bosch ‘baas van de bijwerkingen’. Met miljoenen Nederlanders die in ijltempo een coronavaccin krijgen, doet dat werk ertoe. Misschien wel meer dan ooit. ,”Ik wil geen onnodige onrust zaaien, maar wel transparant zijn.” – BD – 13 maart 20212

Sinds kort is weer eens gebleken dat het Lareb allesbehalve transparant is. En ook dat de “baas van de bijwerkingen” een ster is in het A zeggen en B doen.

“Kant staat sinds 2013 aan het hoofd van Lareb, nadat ze daar twee jaar eerder na haar vertrek uit de politiek aan de slag ging. Al die tijd haalde ze hooguit enkele keren per jaar het nieuws. Toen kwam corona en later het vaccin. Het aantal meldingen is explosief toegenomen. Lareb, gevestigd in een anoniem kantoorpand in de Bossche Maaspoort, heeft het nog nooit zo druk gehad. “Het belang van wat we doen is groter dan ooit.” – BD2

In maart van dit jaar waren de meldingen al “explosief toegenomen”, maar buiten het ‘Brabants Dagblad’ (BD) is het Kant kennelijk niet gelukt om hier transparant over te zijn in de grote Dagbladen. Had ze te weinig personeel om het goed bij te houden?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: